Wonen in een van de appartementen in de Violenstraat biedt naast het stedelijk leven het gemak van een appartement, dat is in te delen naar wens; als een open loft of met een indeling met aparte kamers voor werk, logees of kinderen. Het appartement is naar eigen smaak in te delen. Naar een huis met persoonlijkheid, een ruimte om in te leven, passend bij een eigen lifestyle.

Het gebouw geeft ruimte aan 3 appartementen van verschillende afmeting en elk met een eigen karakter en uitbreidingsmogelijkheden. De gemakken van de stad heeft de voorkeur boven een groot aantal vierkante meters.

De entree van de appartementen is gelegen aan de Violenstraat. Vanuit de entreehal is het trappenhuis bereikbaar evenals de doorloop naar de gezamenlijke tuin. Via een achterom is de tuin ook toegankelijk evenals het trappenhuis. De entree en hal worden gedeeld maar elk appartement heeft de luxe van een eigen deel tuin, waarvan de inrichting naar gebruik en wens bepaald kan worden. Of het nu is om te genieten van een kop koffie of te eten in de avondzon, of om eigen groente te verbouwen of als speelruimte voor de (klein-) kinderen; de indeling kan individueel worden bepaald of als gewenst ingedeeld worden samen met buren.